My ženy vieme, čo sa nám páči a čo zas nie. Vy páni ste chodiacou reklamou na nutnosť obliekať sa len preto, aby ste nechodili nahí. Ale uznajte sami, že niekde, v hĺbke vášho podvedomia je snaha mať na sebe to, čo sa páči nám, ženám.

Či už budete sledovať trendy, alebo sa jednoducho vyberiete svojou vlastnou cestičkou komfortu, zakaždým budete premýšľať o tom, či svojim zovňajškom zapôsobíte na nežné pohlavie. Mnoho žien má, čo sa mužského štýlu týka, prednosť. Takže, ak sa chcete obliecť spôsobom, ktorý ženy milujú, ponúkame vám niekoľko kúskov, ktoré na pánoch skutočne radi vidíme. Nemáme v úmysle súdiť knihu podľa obalu, ale celkový vzhľad a to, čo nosíte, má vplyv na to, ako sa na vás pozeráme.

Muži v oblekoch

Každý predsa vie, že ženy obleky doslova milujú. Tento druh formálneho oblečenia dostáva ženy do kolien. V okamihu, keď si nasadíte sako, sa zdá, že máte úplne nový pocit sebadôvery, ku ktorému inklinujeme. mení sa váš postoj a keďže sa dobre cítite, dobre aj vyzeráte. Zdá sa, že v obleku dokážete prejaviť oveľa viac vlastnej autority, než v akomkoľvek inom odeve. A to je to, čo nás v pánskej móde priťahuje. Oblek bol predsa tým druhom oblečenia, ktorý ste chceli nosiť už ako dieťa a je tým druhom oblečenia, ktorý vám dnes dodáva pocit formálnosti a sebavedomia. Takže pokiaľ ešte stále nemáte svoj vysnívaný oblek, je najvyšší čas investovať do takého, ktorý vám padne ako uliaty.

Nohavice

Páni, iste mi dáte za pravdu, ak poviem, že mať v šatníku pár kúskov skutočne kvalitných a dobre padnúcich nohavíc je základom úspechu. Našťastie sú 90. roky minulosťou a spolu s nimi i voľné strihy, kedy sa sed nohavíc nachádzal niekde v oblasti kolien. Dnes chceme vidieť slimové strihy, pekne obopínajúce postavu nositeľa. Nohavice sú jednoduchým kúskom oblečenia vhodným tak ako na formálne, tak i na neformálne príležitosti. Je možné ich zladiť ako s polokošeľou, či tričkom, tak i s klasickou košeľou a verte, či nie, s vašim outfitom dokážu robiť doslova zázraky. Rovnako, ako milujeme ležérnu stránku vášho ja, rovnako tak chceme vidieť aj určitú dávku elegancie. jednoduchý spôsob, akým to je možné docieliť, je kombinovať kúsky ako sú nohavice so správnym typom obuvi, jednoduchým tričkom alebo košeľou. Chlap v obleku vyzerá naozaj dobre, ale nemôžete si obliecť oblek na každú príležitosť. Takže, pokiaľ váš outfit nemusí byť natoľko formálnym, aby si oblek vyžadoval, skúste siahnuť po dobre padnúcich nohaviciach. Výsledok sa dostaví.

Košeľa môže byť logicky nenahraditeľnou súčasťou vášho šatníka, vzhľadom na to, čo ste sa z predošlých riadkov dozvedeli, a teda, že ženy milujú eleganciu. Avšak pokiaľ svoj silne elegantný zovňajšok skombinujete so silne nevhodnou košeľou, zabili ste všetko dobré, čo z vás mohlo vyžarovať. košeľa, ktorú si vyberáte sa musí v prvom rade ku zvyšku vášho outfitu hodiť. Nie príliš tesná, aby ste nedosiahli tzv. Hulk efekt a zasa nie príliš voľná, aby nepohltila postavu. ženy milujú svaly. Pokiaľ nám umožníte vidieť čo i len kúsok svalového obrysu, ste našim víťazom. dokonca aj vtedy, pokiaľ nie ste práve najsvalnatejším mužom planéty. Stačí malý záblesk vyrysovaných ramien a budeme spokojné.

Rozmanitý výber obuvi

Dobrému páru topánok, mokasínkam, Oxfordom alebo skôr niečomu športovejšiemu hovoríme jednoznačné áno. Nie všetky topánky musia byť oblekovými. pokiaľ máte obľúbenú dvojicu tenisiek, nič sa nedeje. Aj tu však existuje niekoľko pravidiel. Po prvé, len preto, že sú vaše tenisky dizajnérskym kúskom, naozaj ich nemôžete nosiť všade. Na elegantné spoločenské udalosti nemôžete prísť obutý ako na tréning. Po druhé, čo by ste si mali zapamätať je fakt, že by ste mali svoje tenisky udržiavať čisté za každých okolností. Ak sa viete postarať o svoje tenisky, viete sa postarať aj o seba. Pohľad na vaše topánky nám umožňuje pochopiť určité veci o tom, kým vlastne ste. Znie to šialene, ale verte, že ak sú vaše topánky zanedbané, nútia nás myslieť na to, že sa o svoje veci nestaráte. Ak sú očividne staré, nie ste ochotný investovať do kvalitného páru obuvi. Začnite premýšľať o svojich topánkach a my začneme premýšľať o vás.

Štýlové hodinky

Ženy zbožňujú pánov, ktorí venujú pozornosť detailom svojho výzoru. Muž by mal mať stále dobre vyzerajúce hodinky. Možno sa tomu dá iba ťažko uveriť, ale práve hodinky dokážu o vás prezradiť množstvo príbehov, ktoré si ženy vedia vyskladať.

Nikdy nenoste nič príliš tesné. pracujte na svojom oblečení tak, aby vyhovoval vašej postave i osobnosti. skúste sa aspoň na okamih nad každým svojim outfitom zamyslieť. ak máte príležitosť, vyzerajte elegantne. a nech sa deje čokoľvek, stále si dôverujte. vašu sebadôveru je totiž vidieť.